Hoe en wanneer moet zout en glansmiddel in de vaatwasser worden gedaan?

~ 0 min
17-04-2020 15:02

Het is de vaatwasser zelf die de gebruiker waarschuwt voor het toevoegen van zout en glansmiddel. Afhankelijk van de Smeg-vaatwassermodellen, geven een rood indicatielampje dat oplicht of een visuele indicator voor het zout en een ander voor het glansspoelmiddel de noodzaak aan om het te vervangen. de procedure voor toevoegen wordt beschreven in de gebruikershandleiding van het apparaat.