De Citruspers functioneert niet meer.

20-04-2020 11:29

Wellicht heeft u de motor van het toestel oververhit en werd de veiligheid automatisch ingeschakeld. Om dit te vermijden laat u best de citruspers nooit meer dan 3 minuten achtereenvolgens werken. Laat de citruspers afkoelen en wacht 15 minuten voordat u deze weer inschakelt, na deze koelperiode zal de veiligheid opnieuw uitschakelen en kan u het apparaat opnieuw gebruiken. Indien uw citruspers nog steeds niet werkt neemt u best contact op met onze klantendienst.