Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het ingebruik nemen van een nieuwe koelkast of vriezer?

~ 0 min
16-04-2020 16:58

Na de levering van uw nieuwe apparatuur wordt aanbevolen om 24 uur te wachten op de eerste elektrische aansluiting om het koude circuit niet te beschadigen. Evenzo wordt na het aansluiten aanbevolen om te wachten tot het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt voordat het wordt opgeladen (-18 ° C voor een vriezer en 4 tot 5 ° C voor een koelkast).